• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord en smaakvol
Menu

Een lekkere én gezonde magnetronmaaltijd

 
Veelal gaat men naar een supermarkt voor een gemakkelijk te bereiden magnetronmaaltijd. Deze zijn echter veelal ongezond en hebben geen hele bijzondere smaakstelling. Om een gezonde en lekkere tegenhanger te bieden; worden al onze maaltijden geleverd in een magnetron bestendige verpakking. Zo heeft u met hetzelfde gemak een maaltijd op tafel staan die naast dat deze gemak biedt, ook heel erg lekker smaakt.
 

Magnetronmaaltijden met verse en gezonde ingrediënten

Bij de bereiding van onze gerechten wordt uitsluitend gewerkt met verse, kwalitatief hoogstaande en seizoensgebonden ingrediënten. Uitgangspunt bij de magnetronmaaltijden van keurslager van de Weg is dan ook: gemak mag nooit boven smaak gaan! Doordat de maaltijden elke dag vers bereid worden; kunt u na het afhalen direct invriezen en bij het ontdooien zijn dan de vitamines nog goed bewaard. Zo heeft u altijd een gezonde en lekkere maaltijd in huis. Dat smaakt toch altijd een stuk beter dan een kant-en-klaar maaltijd van de supermarkt?
 

Snel bereidde magnetron maaltijd

U kunt zeer gemakkelijk in onze webshop een of meerdere gerechten uitkiezen van een keuken naar uw keuze. Vervolgens kunt u de maaltijd afhalen wanneer het u uitkomt in onze slagerij. Binnen drie stappen heeft u dus een gezonde en lekkere maaltijd in huis. Nadat u de maaltijden heeft opgehaald kunt u deze in de koelkast tot wel drie dagen bewaren. Maar u kunt de maaltijden door de verpakking waarin deze worden geleverd ook zeer gemakkelijk invriezen. Zo heeft u altijd een heerlijke en gezonde maaltijd in huis. ’S avonds hoeft u vervolgens de maaltijd alleen in de magnetron, au bain-marie of in de oven op te warmen. Zo heeft u elke dag binnen een aantal minuten een heerlijke en gezonde avondmaaltijd op tafel staan. Een gezond dieet was nog nooit zo makkelijk als met de Meat&Meals maaltijdservice.