• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord en smaakvol
Menu

Zin in een snelle hap? Kies voor een lekkere én gezonde variant!

Een hectische werkdag, onverwacht bezoek of geen tijd gehad voor de boodschappen? In dit soort gevallen zijn kant-en-klaar maaltijden of een patatje van de cafetaria zeer verleidelijk. Dit is op zijn tijd heel lekker, maar vormt niet de basis voor een gezonde leefstijl. Daarom biedt keurslager van de Weg een gezond alternatief voor een snelle hap in dergelijke situaties.

Omdat u waarschijnlijk niet in het weekend plant om op bijvoorbeeld woensdag een hele hectische dag te hebben; kunt u in het voren maaltijden bestellen via Meat&Meals. De gerechten zijn in de koelkast door de wijze van verpakking drie dagen houdbaar in de koelkast. Daarnaast, zijn de gerechten zeer gemakkelijk in te vriezen. Als gevolg heeft u altijd een gezonde snelle hap in huis. U hoeft ’s avonds slechts de maaltijd in de magnetron, au bain-marie of in de oven op te warmen. Even snel of misschien zelfs sneller als een patatje, maar dan gezond én lekker!
 

Maaltijden voor ouderen

Zijn uw ouders of andere naasten niet in staat voor hunzelf te koken? Maar gunt u ze wel het genot van een lekkere en gezonde maaltijd? Dan is de maaltijdservice van Meat&Meals de uitkomst. Plaats gemakkelijk en snel een bestelling voor één of meerdere gerechten via onze shop; en haal de maaltijden op wanneer het u uitkomt! Zo heeft ook uw ouder een lekkere, gezonde snelle hap in de avond.
 

Snel en gezond

Een gezonde maaltijd wordt in onze ogen nog te vaak geassocieerd met een lange voorbereidingstijd en kostbare ingrediënten. Meat&Meals is dan ook geïntroduceerd om deze vooroordelen te ontkrachten. Al onze maaltijden heeft u binnen een aantal minuten op tafel staan. Ook zijn ze standaard voordelig geprijsd. Zo heeft u een kwalitatief hoogstaande maaltijd en een gezond alternatief voor de snelle hap.