• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord en smaakvol
Menu

Special meal

De Special Meal is de “Specialiteit van de Kok” waardoor er iedere week naast de 2 maandelijkse menukaart ook variatie en afwisseling is. U kunt uw maaltijd tijdens openingstijden afhalen in de slagerij in Zwolle of voor €2,50 extra laten bezorgen in Zwolle zuid op donderdagmiddag.
 


 


Bezig met laden...
Zomerschotel deluxe met ham & ananas

Zomerschotel deluxe met ham & ananas

Vanaf € 4,95
bestellen

Een nieuw gerecht proberen was nog nooit zo makkelijk, met deze snelle gezonde maaltijd.

Een gevarieerd eetpatroon is essentieel om alle benodigde voedingstoffen binnen te krijgen. Maar met uitsluitend variatie bent u er nog niet. Daarom bereidt onze chef-kok iedere ochtend alle gerechten vers, zodat u altijd een lekkere snelle gezonde maaltijd op tafel kunt hebben staan.
 
Maar naast de basis die variatie legt voor een gezond etenspatroon; is variatie in uw eten ook gewoon genieten. Alleen kan een paar uur zwoegen in de keuken met vaak kostbare ingrediënten en een onzeker eindresultaat afdoen aan dit genot. Daarom kunt gemakkelijk online een traiteur maaltijd bestellen en afhalen wanneer het u uitkomt. Zo wordt een paar uur in de keuken teruggebracht naar slechts drie minuten in de magnetron.
 
De recepturen die gekozen worden als wekelijkse SpecialMeals worden samengesteld op basis van bijzondere, gezonde, seizoen gerelateerde en verse ingrediënten. Om deze heerlijke gerechten voor iedereen toegankelijk te maken; is het uitgangspunt dat dit altijd kwalitatieve goedkope maaltijden moeten zijn. Zo verlaagd de drempel voor uzelf om variatie in uw eetpatroon aan te brengen en iets nieuws te proberen. Eveneens kunt u de kosten drukken door bij de bestelling de maaltijdgrootte aan te passen, bent u een kleine eter, dan is er speciaal voor u een kleinere portie grootte. Bent u een bourgondische genieter? Ook voor u is er een ideale portie grootte.
 

Bestel gemakkelijk online een snelle gezonde maaltijd

U bent slechts een aantal klikken verwijderd van een heerlijke en gezonde maaltijd. Maak een keuze tussen de verschillende keukens (Hollands, Oosters en Italiaans). Vervolgens kunt u ervoor kiezen een van de standaard maaltijden te bestellen; of stel zelf een maaltijd samen op basis van het aanbod aan diverse verse maaltijdcomponenten. De bestelling kunt u vervolgens ophalen bij keurslager van de Weg wanneer het u uitkomt. Dit kan zo ver in het voren zijn als u zelf wilt, de maaltijden zijn namelijk zeer gemakkelijk in te vriezen.