• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord en smaakvol
Menu

Hollandse keuken

Kies hier uw gerecht uit de hollandse keuken en maak deze af met vlees naar keuze. U kunt uw maaltijd tijdens openingstijden afhalen in de slagerij in Zwolle of voor €2,50 extra laten bezorgen in Zwolle zuid op donderdagmiddag. 
 


 


Bezig met laden...
.. Bloemkool met

Stel zelf uw Hollandse maaltijd samen. En combineer een lekker stukje vlees naar keuze met aardappelen en bloemkool. Keuze uit een dagvers wisselend assortiment.

Vanaf € 4,25
bestellen
.. Broccoli met

Stel zelf uw Hollandse maaltijd samen. En combineer een lekker stukje vlees naar keuze met aardappelen en Broccoli. Keuze uit een dagvers wisselend assortiment.

Vanaf € 4,25
bestellen
.. Sperziebonen met

Stel zelf uw Hollandse maaltijd samen. En combineer een lekker stukje vlees naar keuze met aardappelen en sperziebonen. Keuze uit een dagvers wisselend assortiment.

Vanaf € 4,25
bestellen
Snijbonen stamppot

Stamppot van snijbonen met katenspek

Vanaf € 4,95
bestellen
Prei-komijn stamppot

Stamppot van prei met rundvlees & komijnekaas

Vanaf € 4,95
bestellen
Spinaziestamppot

Stamppot van spinazie met ei

Vanaf € 4,95
bestellen

Het ultieme afhaal eten: de enige echte Hollandse pot

 
De Nederlandse keuken wordt over het algemeen niet geroemd om de culinaire hoogstandjes. Keurslager van de Weg is echter van mening dat de echte Hollandse pot op zijn tijd ongelofelijk genieten is. Daarom kunt u altijd bij ons terecht voor een heerlijke aardappelen, met vlees en groenten maaltijd, een lekkere stamppot, of een overheerlijke ovenschotel. Om optimaal te genieten, kunt u de maaltijden gemakkelijk online bestellen en ophalen wanneer het u uitkomt. Kortom: u kunt altijd bij ons terecht voor heerlijk en makkelijk afhaal eten.
 

Diversiteit in makkelijk avondeten

Het is onze overtuiging dat bereiding met kwalitatief hoogstaande producten essentieel is voor een optimale smaakbeleving. Uitgangspunt is dan ook bij al onze gerechten; ook uit de Hollandse keuken, om te werken met mooie verse producten. Dit houdt in dat veel gewerkt wordt met kwalitatieve seizoensgebonden producten. Zo bent u altijd verzekerd van een gezonde en heerlijke maaltijd. Dit heeft eveneens tot gevolg dat de samenstelling van ons assortiment met regelmaat wisselt.
 

Tafeltje dekje bij Keurslager van de Weg

Bent u of uw ouder(s) niet in staat om te koken? Dit betekend niet dat u behoefte heeft aan een lekkere en gezonde maaltijd. Om deze reden zijn wij begonnen met de maaltijdservice: Meat&Meals. Wij willen het voor iedereen toegankelijk maken om gezond en lekker te eten.
Het principe is zeer gemakkelijk; kies een of meerdere gerechten, bestel deze online en vervolgens kunt u het eten afhalen wanneer het u uitkomt.
 

In het vooruit zorgen voor makkelijk avondeten

Doordat de maaltijden in een magnetron bestendige verpakking worden geleverd, heeft u ’s avonds binnen drie minuten een heerlijke maaltijd op tafel staan. Daarnaast zorgt deze verpakking ervoor dat de gerechten drie dagen in de koelkast bewaard kunnen worden, en zijn ze hierdoor zeer gemakkelijk in te vriezen. Dit geeft het gemak dat u in het vooruit kunt bestellen. U heeft dus altijd een gezonde en heerlijke maaltijd in huis.