• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord en smaakvol
Menu

Italiaanse keuken

Kies hier uw gerecht uit de Italiaanse keuken. U kunt uw maaltijd tijdens openingstijden afhalen in de slagerij in Zwolle of voor €2,50 extra laten bezorgen in Zwolle zuid op donderdagmiddag.


 


Bezig met laden...
Lasagne à la Meat & Meals

Rijk gevulde lasagne met Italiaanse groenten & gehakt

Vanaf € 4,95
bestellen
Macaroni à la Meat & Meals

Macaroni met Italiaanse saus & kipdijvlees

Vanaf € 4,95
bestellen
Spaghetti aioli met kip

Spaghetti met aioli, peterselie & kipdijvlees

Vanaf € 4,95
bestellen

De lekkerste Italiaanse afhaalmaaltijd

De basis voor de Italiaanse keuken ligt bij passie en puurheid. Voor een echt cultureel avontuur zijn volgens de Italianen mooie verse producten en een flinke dosis liefde nodig. Laat het nu bij ons niet aan passie voor eten ontbreken; en het gebruik van uitsluitend kwaliteit en verse ingrediënten onze filosofie zijn. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u nooit teleurgesteld wordt van pasta bestellen bij keurslager van de Weg.
 

Gezond afhaaleten voor het gehele gezin

De Italianen staan bekend om het belang dat ze hechten aan een sterke familieband. Uitgebreid tafelen met de gehele familie is dan ook meer regel dan uitzondering. Maar waar de Italianen om negen uur ’s avonds aanschuiven, voor de lekkerste gerechten van di Mama.
Zijn wij Hollanders om zes uur al wel toe aan een lekkere maaltijd. Dit laat echter weinig tot geen ruimte na een drukke dag om uitgebreid te koken. Om toch uitgebreid te kunnen tafelen met een echt lekkere Italiaanse maaltijd, kunt u pasta bestellen bij keurslager van de Weg.
 

Regelmatig een andere Italiaanse afhaalmaaltijd

Hoewel men bij de Italiaanse keuken snel denkt aan een aantal basis gerechten (pasta, pizza, etc.), is er binnen de verschillende regio’s een grote verscheidenheid aan recepturen. Dit biedt ons de kans om regelmatig te wisselen met de samenstelling van ons assortiment. Aan de hand van de ingrediënten van het seizoen worden de lekkerste recepturen samengesteld. Uiteraard kunt u altijd een pasta bestellen, maar wellicht met een andere samenstelling van ingrediënten.
 

Dus vanavond pasta bestellen?

Heeft u een voorliefde voor Italiaans eten, maar weet u niet altijd de tijd te vinden om te koken? Waarschijnlijk plant u niet welke dagen u geen tijd en/of zin heeft om in de keuken te staan. Om deze reden worden onze maaltijd zo verpakt dat deze gemakkelijk in te vriezen zijn. Daardoor heeft u op elk gewenst moment een heerlijke maaltijd in huis die u binnen een aantal minuten op tafel kunt zetten.