• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord en smaakvol
Menu

Meal deal

De Mealdeal is een wisselende aanbieding. Een middel portie van 500 gram van € 5,95 voor € 4,95. U kunt uw maaltijd tijdens openingstijden afhalen in de slagerij in Zwolle of voor €2,50 extra laten bezorgen in Zwolle zuid op donderdagmiddag.
 


 


Bezig met laden...
Kip piri piri met witte rijst

Kip piri piri met witte rijst

Vanaf € 5,95 € 4,95
bestellen

Een voordelig en gezond dagmenu

Meat&Meals is ontstaan vanuit de missie om gezond eten voor iedereen mogelijk te maken. Daarom zijn alle gerechten standaard betaalbaar en voordelig geprijsd. Wekelijks stelt onze chef-kok echter een extra voordelig menu samen: de MealDeal. De maaltijd is goedkoper, maar van dezelfde hoge kwaliteit als u altijd van ons gewend bent. Dat is dus lekker avondeten voor een leuke prijs.
 

Lekker avondeten, voor een leuke prijs

Binnen de Nederlandse bevolking lijkt een geloofd te worden in de mythe dat gezond eten gelijk staat aan kostbare ingrediënten en een lange bereidingstijd. Alle gerechten van Meat&Meals bewijzen echter het tegendeel. Ze zijn allemaal zeer gemakkelijk te bereiden (slechts drie minuten in de magnetron) en hebben standaard een betaalbare en schappelijke prijs. De MealDeal is een gerecht dat iedere week wisselt en extra voordelig geprijsd is.  Deze maaltijd wordt niet als alle andere gerechten altijd bereid met mooie, verse en gezonde ingrediënten. Houdt dus wekelijks in de gaten wat de MealDeal van die week is, zodat u extra voordelig kunt genieten.
 

Een lekker en gezond dagmenu

Het concept van een dagmenu wordt veelal geassocieerd met een daghap in de lokale kroeg. Vaak krijgt u dan een voordelige en lekkere maaltijd. Maar echt gezond zijn ze vaak niet te noemen. Een gerecht voor een aantrekkelijke prijs kan echter ook lekker én gezond zijn! Nou zijn alle maaltijden van Meat&Meals voor een schappelijke prijs te krijgen; maar de MealDeal is wekelijks voor een extra aantrekkelijke prijs te krijgen. Een gezondere leefstijl wordt zo wel heel gemakkelijk gemaakt; het hoeft dus niet langer te blijven bij goede voornemens. Al besteld u slechts eenmaal in de week de MealDeal; u zult zien dat gezond eten verslavend is. Na een tijdje wilt u niet anders meer. Geloofd u ons niet? Probeert u het maar een uit.