• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord en smaakvol
Menu

Oosterse keuken

Kies hier uw gerecht uit de Oosterse keuken en combineer dit met nasi, bami of witte rijst. U kunt uw maaltijd tijdens openingstijden afhalen in de slagerij in Zwolle of voor €2,50 extra laten bezorgen in Zwolle zuid op donderdagmiddag
 


 


Bezig met laden...
Babi ketjap

Een combinatie van varkensreepjes met Chinese groenten in ketjapsaus

Vanaf € 4,95
bestellen
Kip Jambalaya

Een verse pangangsaus met groenten & kipdijvlees

Vanaf € 4,95
bestellen
Kip piri piri met witte rijst

Kip piri piri met witte rijst

Vanaf € 5,95 € 4,95
bestellen

Het afhaalrestaurant is verledentijd: u heeft de afhaalslager!

Op zondagavond Chinees bestellen was en is tot op de dag van vandaag bij veel gezinnen vaste prik. Maar dit is verleden tijd: u kunt immers ook de heerlijkste oosterse gerechten bestellen bij keurslager van de Weg. Nu mag u deze keuken wellicht niet associëren met een keurslager. Maar de basis van succes in de Oosterse keuken ligt bij het gebruik van verse en kwaliteit producten. Deze visie op eten deelt keurslager van de Weg; vandaar dat u ook bij ons terecht kunt voor een heerlijke bami of babi pangang.
 

Chinees afhaaleten, volledig naar eigen smaak

Aangezien de Oosterse keuken een breed aanbod heeft aan prachtige gerechten, kruiden en smaken; wisselt ons assortiment regelmatig. Bovendien, kunt u naast de door ons samengestelde recepturen/gerechten (bijvoorbeeld: babi pangang), op basis van een breed assortiment aan maaltijdcomponenten zelf een gerecht samenstellen. Zo krijgt u een maaltijd die volledig naar uw smaak is.
 

Gerechten uit de oosterse keuken

De oosterse keuken staat bekend om het gebruik van verse ingrediënten en volle en onvoorspelbare smaken. Vanuit deze gedachten worden al onze gerechten dagelijks versbereid door onze chef-kok. Bij de bereiding wordt zoals u van ons gewend bent uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatieve en verse producten. Hierdoor kunt u intens genieten van de heerlijkste gerechten, zonder hiervoor uren in de keuken te hoeven staan!
 

Waarom Chinees bestellen bij keurslager van de Weg?

Onze gerechten worden direct na bereiding verpakt in een magnetron bestendige verpakking. Hierdoor kunt u onze gerechten drie dagen bewaren in de koelkast en zijn deze zeer gemakkelijk in te vriezen. U kunt dus in het vooruit bestellen; daardoor heeft u op elk gewenst moment, altijd een lekkere en gezonde maaltijd in huis. Hierdoor heeft u ’s avonds binnen drie minuten een heerlijk gerecht op tafel staan.