• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord en smaakvol
Menu

Ovenschotels

Maak hier uw keuze uit verschillende ovenschotels. U kunt uw maaltijd tijdens openingstijden afhalen in de slagerij in Zwolle of voor €2,50 extra laten bezorgen in Zwolle zuid op donderdagmiddag.
 


 


Bezig met laden...
Moussaka gratin

Ovenschotel met aubergine, gehakt, tomatensaus & feta kaas

Vanaf € 4,95
bestellen
Ovenschotel bietjes met gehakt

Ovenschotel met rode biet, ui, gehakt & geraspte kaas

Vanaf € 4,95
bestellen

Een overheerlijke gezonde avondmaaltijd, met onze ovenschotels

1 persoons maaltijd

De gedachte aan een heerlijke ovenschotel laat toch iedereen watertanden? Maar voor een lekkere ovenschotel is wel een grote verscheidenheid aan ingrediënten nodig en er is een relatief lange (voor)bereidingstijd. Hierdoor worden ovenschotels veelal slechts bereid als een groter gezelschap mee-eet. Dit is natuurlijk zonde, iedereen verdiend immers een lekkere gezonde avondmaaltijd. Daarom kunt u via onze Meat&Meals maaltijdvoorziening gemakkelijk een 1 persoons maaltijd bestellen. Zo kunt u zonder een grote hoeveelheid restjes en voorbereidingstijd ’s avonds genieten van een heerlijke maaltijd.
 

Een heerlijke en gezonde avondmaaltijd

Bij al onze gerechten, dus ook bij onze ovenschotels, is het uitgangspunt om recepturen samen te stellen op basis van seizoensgebonden, verse en kwalitatief hoogstaande producten. Vanuit dit oogpunt kan een oneindig aantal recepturen voor ovenschalen samengesteld worden. Mede vanwege deze kansen en omdat variatie in het eetpatroon gezond is; wisselt ons assortiment regelmatig. Houdt daarom onze website goed in de gaten om te zien welke heerlijke ovenschotels wij op dat moment aanbieden. Op deze manier kunt u altijd een heerlijke ovenschotel uitkiezen; en wordt gezond, duurzaam en lekker eten een stuk gemakkelijk.
 

Meat&Meals maaltijdvoorziening

Elke dag bereid onze chef-kok alle maaltijden vers. Vervolgens worden ze verpakt in een magnetron bestendige verpakking. Bijkomend voordeel van deze verpakking is dat de maaltijden eenvoudig in te vriezen zijn. Zo hoeft u niet elke dag een maaltijd op te halen; u ziet immers ook niet altijd aankomen dat u geen tijd heeft om te koken die avond. Bestel daarom eenvoudig een of meerdere gerechten in onze webshop. U kunt de maaltijden afhalen bij Keurslager van de Weg wanneer het u uitkomt. Daarna heeft u altijd een lekkere en gezonde maaltijd in huis.