• Dagvers bereid
  • De beste ingrediënten
  • Verantwoord en smaakvol
Menu

Over Ons

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Contact

Keurslager van de weg
Pijmanstraat 21
8014 VB Zwolle
KvK: 5020554

Maaltijdservice Meat&Meals: heerlijke en gezonde kant-en-klaar maaltijden

In de keuken staan kan soms heerlijk zijn. Maar niet iedereen heeft de tijd, zin of mogelijkheden om te koken. Daarom zijn kant-en-klaar maaltijden een geweldige uitvinding! Maar, het nadeel is dat deze meestal niet veel variatie bieden en veelal zeer ongezond zijn. Daarom heeft slagerij van de Weg de maaltijdservice, Meat&Meals bedacht. Het uitgangspunt is voor iedereen een gezonde makkelijke maaltijd toegankelijk maken.
 
Maar zoals een slager betaamd, mag gemak nooit boven smaak gaan. Daarom worden alle gerechten standaard bereid met mooie, verse ingrediënten van hoogstaande kwaliteit. Zo heeft u niet alleen een makkelijke maaltijd, maar vooral ook een heerlijke maaltijd.
Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen een gevarieerd eetpatroon heeft, dit is niet alleen belangrijk voor de gezondheid, maar is gewoon ook lekkerder als elke dag hetzelfde eten. Daarom kunt u standaard kiezen voor kant-en-klaar maaltijden uit de Oosterse, Hollandse en Italiaanse keuken. Binnen deze keukens kunt u zelf ook een makkelijke maaltijd samenstellen op basis van een breed assortiment aan maaltijd componenten. Zo kunt u altijd een maaltijd eten waar u op dat moment zin aan heeft!

Maaltijdservice voor ouderen

Op latere leeftijd kan niet iedereen meer even goed voor zichzelf koken. Bent uzelf of bijvoorbeeld uw ouders niet goed meer in staat om te koken? Dan is Meat&Meals dé oplossing. Doordat de gerechten direct na bereiding in een magnetron bestendige verpakking worden gedaan, zijn deze drie dagen houdbaar in de koelkast en kunt u ze ook zeer gemakkelijk invriezen. Op deze manier kunt u voor een volledige week gerechten ophalen bij Keurslager van de Weg en meenemen als u bij uw ouders op de koffie gaat.

Lekkere en makkelijke maaltijd voor tijdens uw nachtdienst?

Werkt u de hele avond door? Dan kunt u wel een goede maaltijd gebruiken voor de nodige dosis energie. Bij ons kunt gemakkelijk online een maaltijd bestellen en ophalen voor of tijdens uw dienst. Op die manier is uw personeelseten ineens heel gezond.

Bekijk ook onze website, of de andere Meat & Meals webshops: keurslager Beverdam, uw slager Kokkelkorenkeurslager Klaverkeurslager te Welscher en Lantinga Slagerij en Vershuis